Afvallen (persoonlijk voedingsadvies)

Ik laat je zien dat afvallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dat je geen calorieën hoeft te tellen of honger hoeft te hebben. Juist door te eten ga je afvallen! Je gaat je lichaam voeden, je gaat het geven wat het nodig heeft. En dat verschil ga je snel merken.

 
De juiste voeding is namelijk van belang voor een goede lichamelijke conditie. Je kunt niet verwachten dat je lichaam gezond blijft, als je het blijft vullen met slechte, ongezonde of nutteloze voeding. We zien onze gezondheid vaak als iets volkomen vanzelfsprekends en staan we er meestal niet bij stil dat we slecht voor ons lichaam zorgen.
 
 
En dat is natuurlijk ook niet gek als je ziet wat er allemaal te koop is in de supermarkten!
 
De winkels liggen vol met kant en klare producten en de voedselfabrikanten weten precies hoe ze hun producten het beste kunnen verkopen. Hoe ze je om de tuin moeten leiden dus! Je denkt dat je gezond eet, maar dat is helaas niet zo.
 
 

Wat hebben we echt nodig?

 
Wat ons lichaam wel echt nodig heeft, zijn de juiste koolhydraten, goede vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, vezels en water.
 
Alleen pure voeding zal ons voldoende van deze bouwstoffen verschaffen.
 
Koekjes, chips, taart, snoep en frisdrank zijn allemaal voedingsmiddelen zonder waarde. Ze vullen onze darmen en vervangen tevens de voeding, die we wel nodig hebben om gezond te blijven.
 
Leven op zoetigheid, fastfood en andere verkeerde voeding lijkt best een tijdje goed te gaan, totdat het de darmen verstopt, ons lichaam uitput, voor ontstekingen in het lichaam zorgt, ons dikker maakt en zelfs zorgt dat we ondervoed raken.
 
Dat laatste klinkt raar, veel eten en toch ondervoed raken!
 
We hebben voeding in overvloed, maar eten het verkeerde….

Wat kan ik voor je doen?
 
Tijdens een persoonlijk en uitgebreid gesprek krijg je een duidelijk inzicht in je huidige eetgewoontes. Er wordt een voedingsschema op maat voor je gemaakt, waarmee je thuis makkelijk mee uit de voeten kunt. Naast de adviezen en het schema krijg je het “Van Groen Tot Graan” boekje, met info en recepten zodat je thuis alles nog eens goed kunt nalezen.
 
Na ongeveer een maand zal er een 2e gesprek (kan eventueel telefonisch) plaatsvinden zodat de overige vragen nog beantwoord kunnen worden.
 
 

Deze persoonlijke begeleiding werkt direct en efficiënt. De kosten hiervoor zijn € 69,-