VOEDING

Iedereen weet de relatie tussen overgewicht en voeding, maar dat goede voeding zorgt voor een mooie gezonde huid, dat is nog niet bij iedereen bekend.

 
Net als dat verkeerde voeding voor overgewicht en westerse ziektes zorgt, zorgt deze ook voor een slechte huidconditie en huidklachten.
Verkeerde voeding zorgt er bijvoorbeeld voor dat je darmen niet meer functioneren zoals het bedoeld is en dat je ontstekingen in je lichaam krijgt. En dit uit zich dan weer in huidproblemen zoals bijvoorbeeld acné, psoriasis, eczeem en vroegtijdige veroudering en rimpels.
 
In mijn praktijk leer ik je welke voeding je huid weer laat stralen, zijn natuurlijke glans terug geeft en hoe huidklachten weg zullen blijven. Je huid zal je gezondheid gaan weerspiegelen, zo simpel is het eigenlijk! 

Afvallen

Ik wil je laten zien dat afvallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dat je geen caloriëen hoeft te tellen of honger hoeft te hebben. Juist door te eten ga je afvallen! Je gaat je lichaam voeden, je gaat het geven wat het nodig heeft. En dat verschil ga je snel merken! 

Lief voor je lijf 

Tijdens deze fijne kuur ga je je lichaam ontgiften, je eetgewoontes verbeteren, je gezondheid een boost geven én gewicht verliezen! Wie wil dat nou niet ?!