Zelf heb ik jaren gezocht naar een oplossing voor mijn huidklachten. 
Alles heb ik geprobeerd, van medicijnen tot veel behandelingen in verschillende salons en bij dermatologen. Ook heb ik heel veel verschillende producten geprobeerd, maar niks heeft echt lang geholpen...
 
Toen ik 16 jaar geleden als schoonheidsspecialiste mijn eigen praktijk ben gestart, liep ik ook steeds weer tegen dezelfde problemen aan met klanten. De huid werd na een behandeling weer mooi, maar de klachten kwamen helaas toch weer terug.
 
Tot ik me 5 jaar geleden ben gaan verdiepen in voeding voor de huid... Al heel snel merkte ik zelf dat mijn klachten veel minder werden. Mijn acne bleef weg, ik voelde me verbluffend veel fitter en ook de overtollige kilo’s verdwenen.
 
In de jaren die daarop volgden heb ik verschillende opleidingen en trainingen over voeding gevolg en ben ik vol enthousiasme gaan vertellen wat echt gezond eten met je lijf doet. Inmiddels heb ik mijn kennis al met honderden mensen mogen delen hier in mijn praktijk en tijdens workshops.
In mijn Voeding & Huidpraktijk gebruik ik uitsluitend 100 % natuurlijke Skin food huidverzorging, deze producten zijn zelfs zo zuiver dat ze eetbaar zijn.
Dit in combinatie met voeding voor de binnenkant, dat maakt mijn praktijk uniek!
Ik zie je graag in mijn “Voeding & Huidpraktijk”
 
 
Gezonde groet,
 
Kim