ONTSPANNINGMASSAGES

Je geest in balans

 

Access Bars® 60 min € 55,-                    

 

Wil je vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema, dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

 

Hoe ziet een Bars sessie eruit?                               

Tijdens een 60 minuten durende sessie worden de 32 punten aangeraakt met de vingertoppen en vindt er een energiestroom plaats. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen, die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd. 

Je lichaam in balans


Ontspanningsmassage 60 min. € 49,-


Een rustmoment voor jezelf waarop je zowel mentaal als fysiek volledig kunt ontspannen. 

Door middel van strijkbewegingen, kneden en schudden wordt je lichaam in een complete staat van ontspanning gebracht. Spanningen zullen op deze manier wegvloeien en pijnlijke spieren zullen zich eindelijk ontspannen. 

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van fijne etherische oliën, die zullen bijdragen aan het loslaten van spanning.

  Relaxen

 Genieten