GRATIS  Bindweefsel massage ! 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt je doorbloeding en activeert je stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Ik pas een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.
 

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.
 

De massage los of als kuur?

Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. Voor optimaal resultaat is een bindweefselkuur nodig. Na een aantal behandelingen ervaar je dat je huid gladder aanvoelt. Je huid is steviger geworden en fijne lijntjes zijn sterk verbeterd. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Je huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en je huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld, dit varieert van zes tot twaalf behandelingen. Ter ondersteuning van de massages zijn er ook natuurlijke supplementen inzetbaar die het bindweefsel verstevigen.
 

Resultaten van de behandeling:

 ·         Een strakkere huid 
·         Fijnere poriën
·         Betere huidstructuur
·         Minder lijntjes en rimpels
·         Strakkere contouren van gezicht
·         Positief effect bij acne
·         Wallen onder de ogen verminderen
·         Vermindering van neuslippenplooi
·         Een mooie doorbloeding 
·         Grauwe of rokershuid verbeterd


Bindweefselmassage los (45 min.) € 39,-
 
Bindweefselmassage kuur (6 x 45 min.) tijdelijk niet € 234,- maar € 195,-
Je krijg dus 1 behandeling gratis!