100 % Natuurlijke Skinfood Gezichtsbehandelingen

 

CLEAN

De huid wordt gezuiverd, verfijnd en gehydrateerd. Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(60 min.) € 39,-
 

BASIC

De huid wordt gezuiverd, verfijnd en gehydrateerd, voelt comfortabel en heeft weer een stralende glans. Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(90 min.) € 47,-
 

LUXURY ABLOOM 

Ontwikkeld door een holistisch massagetherapeut met verschillende gezichtsmassages als acupressuur, liftende massage en lymfedrainage. De rauwe bijzondere, biologisch-dynamische producten van Abloom worden, geheel volgens zijn filosofie ‘if you can’t eat it, don’t put it on your skin’ gemengd met verse (eetbare) ingrediënten. Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(90 min.) € 55,-     FAVORIET IN MIJN PRAKTIJK!!!!
 

BINDWEEFSEL MASSAGE  LOS OF KUUR

De huid krijgt meer volume en wordt direct mooier. De gezichtstrekken worden onmiddellijk gelift, de doorbloeding wordt verbeterd, de huid wordt steviger en rimpels worden zichtbaar verminderd.
(45 min.) Nu tijdelijk € 35,-

(kuur 6 x 45 min.) Nu tijdelijk niet € 210,- maar € 175,-

 

MICRODERMABRASIE + LIFTING

De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en er ontstaan nieuwe huidcellen die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken.
Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(90 min.)  € 65,-
 

PEELING + BINDWEEFSELMASSAGE

Een peeling met fruitzuren die de poriën verfijnt, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervaagt en de huidstructuur verbetert. Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(70 min.) € 55,-
 

ACNE 

Reinigen en kalmeren van de gevoelige onzuivere huid. Plus verzorgings én voedingstips die zullen leiden naar een zuivere huid.
Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(90 min.)  € 47,-
  

JEUGD

Reinigen en kalmeren van een jonge onzuivere huid. Plus verzorgings én voedingstips die zullen leiden naar een zuivere huid.
Wenkbrauwen worden gemodelleerd. 
(60 min.) € 30,- Deze behandeling is te boeken tot 17 jaar.
 

MEN

De mannenhuid wordt verstevigd en krijgt een intensieve boost van energie, de huid is frisser en gekalmeerd. Wenkbrauwen worden gemodelleerd.
(90 min.) € 47,-
 


Kleine behandelingen

Epileren wenkbrauwen     € 10,-
Epileren wenkbrauwen + verven     € 15,-
Harsen bovenlip of kin     € 10,-
Harsen bovenlip + kin     € 15,-

Al deze individuele onderdelen in een behandeling voor € 5,-

Harsen lichaam

Onderbenen    € 18,-
Onder- en bovenbenen    € 28,-
Rug    € 28,-
Nek     € 10,-
Onderarm    € 18,-
Onder- en bovenarm    € 28,-

Microdermabrasie

Dit betreft een zeer effectieve behandelmethode voor specifieke problemen zoals huidveroudering, verslapping, rimpels, acne, pigmentvlekken, littekens en grauwheid. In feite is microdermabrasie een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Glycopeeling
 
Een peeling met glycolzuur is een intensieve maar veilige manier van peelen. De glycopeeling heef een hoge concentratie fruitzuur, dat de kleinste moleculaire structuur heeft, waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. De huid is na een glycopeeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. 
 
De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken, maar je zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend. 
                                  
 

Dermashaper - instant face lifting
 
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien wordt de doorbloeding in de huidlagen verbeterd, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. 
 
De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een spierstimulatie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.
 
Met de DermaShaper behandelingen geef je aan jouw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt is geraakt. Zonder operatie en zonder pijn.