Gezichtsbehandelingen 

Holistic Skin Improvement (Abloom Slow Skincare) 90 min. € 58,-   

Huidanalyse
Reiniging
Fruitzuurpeeling
Hand-/armmassage
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen modelleren
Masker (keuze uit 3 soorten)
Bindweefsel- en/of ontspanningsmassage met therapeutische olie
Dag-nachtverzorging en liftende oogcreme
Een echte oppepper voor jouw huid en al jaren favoriet bij mijn klanten!!
 
 

Puurr & Relax Facial 90 min. € 52,-

Huidanalyse
Reiniging
Peeling
Handmassage
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen modelleren
Masker
Ontspanningsmassage
Dagverzorging en oogcreme
 
 

Puur & Fresh 60 min. € 44,-

Huidanalyse
Reiniging
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen modelleren
Masker
Dagverzorging en oogcreme
 
 
 

Detox Acne Facial (biologische producten!) 75 min. € 55,-

Reinigen
Peeling
Zuiver maken van de huid
Kalmerend masker
Kalmerende dagverzorging
Voedingstips
Verzorgingsadvies
De behandeling, de verzorgings- én voedingstips zullen leiden naar een rustige en zuivere huid.
                   
 

Bio Jeugd (biologische producten!) 60 min. € 32,- (tot 18 jaar)

Reinigen
Peeling
Zuiver maken van de huid
Kalmerend masker
Kalmerende dagverzorging
Voedingstips
Verzorgingsadvies
De behandeling, de verzorgings- én voedingstips zullen leiden naar een rustige en zuivere huid.
 
               

Bindweefselmassage 45 min. € 39,-

Bindweefselmassage is een effectieve huidverbeterende methode, waarbij de doorbloeding van de huid intensief wordt verbeterd. Daardoor wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels gestimuleerd en verbeterd. Je huid ziet er steviger uit, rimpels verzachten en je huid krijgt een mooie zachte gloed. 
Kuur 6 x 45 min. nu tijdelijk niet € 234,- maar € 195,-
 
 
 

Fruitzuurpeeling + bindweefselmassage 70 min. € 60,-

Tijdens deze zeer effectieve peeling worden de poriën verfijnd, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervaagd en wordt de huidstructuur verbeterd. Na de intensieve reiniging wordt ook het bindweefsel van het gezicht en decolleté verbeterd door middel van de huidverbeterende massage technieken.
Deze mooie combinatie zorgt direct voor een mooiere huid!
  
 

Microdermabrasie  75 min. € 75,-

De huid wordt intensief gereinigd met zuivere kristallen, zodat een mooie frisse en nieuwe huid zich kan laten zien. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en er ontstaan nieuwe huidcellen, die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken. 
Na de reiniging wordt de huid behandeld met verzachtende biologische Aloë Vera en ultrageluid.


 

Biopeeling 60 min. € 99,- (incl. producten voor thuis)

De biopeeling bevat een combinatie van diverse soorten algen, zeewier en spongilla. Deze werkstoffen dringen diep in de huid en stimuleren de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er ongeveer 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de biopeeling gebeurt dit slechts in 10 dagen. De huid vernieuwt zich sneller en dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.
 

Microdermabrasie

Dit betreft een zeer effectieve behandelmethode voor specifieke problemen zoals huidveroudering, verslapping, rimpels, acne, pigmentvlekken, littekens en grauwheid. In feite is microdermabrasie een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Glycopeeling
 
Een peeling met glycolzuur is een intensieve maar veilige manier van peelen. De glycopeeling heef een hoge concentratie fruitzuur, dat de kleinste moleculaire structuur heeft, waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. De huid is na een glycopeeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. 
 
De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken, maar je zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend. 
                                  
 

Dermashaper - instant face lifting
 
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien wordt de doorbloeding in de huidlagen verbeterd, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. 
 
De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een spierstimulatie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.
 
Met de DermaShaper behandelingen geef je aan jouw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt is geraakt. Zonder operatie en zonder pijn.