100 % Natuurlijke Skinfood Gezichtsbehandelingen

 

HOLISTIC SKIN IMPROVEMENT (Abloom Slow Skincare) 90 min. € 55,-   

Huidanalyse, reiniging, fruitzuurpeeling, hand/armmassage, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, bindweefsel- en/of ontspanningsmassage met therapeutische olie.
Een echte oppepper voor jouw huid en al jaren favoriet bij mijn klanten!!

 

BALANCING FACIAL (Witlof Dutch Skincare) 90 min. € 50,-

Huidanalyse, reiniging, peeling, handmassage, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, ontspanningsmassage, dagverzorging.

 

BIO FRESH (Witlof Dutch Skincare) 60 min. € 42,-

Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, dagverzorging.

 

BINDWEEFSELMASSAGE 45 min. € 39,-

Bindweefselmassage is een effectieve huidverbeterende methode, waarbij de doorbloeding van de huid intensief wordt verbeterd. Daardoor wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels gestimuleerd en verbeterd. Je huid ziet er steviger uit en krijgt een mooie zachte gloed.  

Kuur 6 x 45 min. nu tijdelijk niet € 234,- maar € 195,-

 

MICRODERMABRASIE 75 min. € 70,-

De huid wordt intensief gereinigd met zuivere kristallen, zodat een mooie frisse en nieuwe huid zich kan laten zien. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en er ontstaan nieuwe huidcellen, die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken. 
Na de reiniging wordt de huid behandeld met verzachtende Biologische Aloë Vera en Ultrageluid.
 

FRUITZUURPEELING + BINDWEEFSELMASSAGE 70 min. € 60,-

Tijdens deze zeer effectieve peeling worden de poriën verfijnd, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervaagd en wordt de huidstructuur verbeterd. Na de intensieve reiniging wordt ook het bindweefsel van het gezicht en decolleté verbeterd door middel van de huidverbeterende massage technieken.
Deze mooie combinatie zorgt direct voor een echte oppepper!
 
 

DETOX ACNE (biologische producten!) 90 min. € 55,-

Reinigen en kalmeren van de gevoelige onzuivere huid. De behandeling, de verzorgings- én voedingstips zullen leiden naar een rustige en zuivere huid. 
  

BIO JEUGD (biologische producten!) 60 min. € 32,- (tot 18 jaar)

Reinigen en kalmeren van een jonge onzuivere huid. De behandeling, de verzorgings én voedingstips zullen leiden naar een rustige en zuivere huid.


Kleine behandelingen

Epileren wenkbrauwen     € 10,-
Epileren wenkbrauwen + verven     € 15,-
Harsen bovenlip of kin     € 10,-
Harsen bovenlip + kin     € 15,-

Al deze individuele onderdelen in een behandeling voor € 5,-

Harsen lichaam

Onderbenen    € 18,-
Onder- en bovenbenen    € 28,-
Rug    € 28,-
Nek     € 10,-
Onderarm    € 18,-
Onder- en bovenarm    € 28,-

Microdermabrasie

Dit betreft een zeer effectieve behandelmethode voor specifieke problemen zoals huidveroudering, verslapping, rimpels, acne, pigmentvlekken, littekens en grauwheid. In feite is microdermabrasie een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Glycopeeling
 
Een peeling met glycolzuur is een intensieve maar veilige manier van peelen. De glycopeeling heef een hoge concentratie fruitzuur, dat de kleinste moleculaire structuur heeft, waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. De huid is na een glycopeeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. 
 
De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken, maar je zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend. 
                                  
 

Dermashaper - instant face lifting
 
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien wordt de doorbloeding in de huidlagen verbeterd, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. 
 
De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een spierstimulatie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.
 
Met de DermaShaper behandelingen geef je aan jouw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt is geraakt. Zonder operatie en zonder pijn.