Je geest in balans

 

Access Bars® 60 min € 55,-                    

 

Wil je vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

 

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema, dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

 

Hoe ziet een Bars sessie eruit?                               

Tijdens een 60 minuten durende sessie worden de 32 punten aangeraakt met de vingertoppen en vindt er een energiestroom plaats. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen, die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

 


 

 

Voor wie is een Bars sessie geschikt?                           

Voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling. 

 

“In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.” 

 

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan : Hooggevoeligheid, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn)klachten, een positievere houding ten opzichte van het leven.